|b| Anders Lund i Oderljunga

Ibland går det lite snabbt när man forskar. Här är ett exempel som jag skrivit om på släktforskning.info. Jag länkar in blogginläggen här också, eftersom de ofta är logg-bloggar som rör min släkt.

Anders Lund – är visst inte Anders Jönsson >>

Den här kommentaren skrev jag till när jag såg hur jag seglat snett:

Väldig tur att man går in och kollar på nattaramlingsforskning igen. Borgaren Anders Jönsson är ju kvar 1808 när Anders Lund dyker upp på egen rad. MEN hans fru är kröppling, så det är iallafall enkan Ellnas dotter Pernilla som är min Pernilla. Anders Jönsson är inte samma person som Anders Lund.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.