Skryt skryt om mina adepter

Då börjar jag skryta lite om mina duktiga Scrappizadepter.

Jag börjar med Åsa som brukar gå under nicket Tjenixen.
Åsa har en hel farm med barn hemma hos sej (jag blir helt matt vid tanken på ett knott, och hon har FYRA!!). Hon scrappar lika glatt om dem alla, och LOsarna lyser av moderskärlek och värme.

Det jag älskar mest med Åsas LOs är att hon gör så enkelt och vardagligt. Både utseendet och känslan man får. Det är aldrig "kaos och panik" och hon är duktig på att plocka fram och förgylla de små händelserna som man så snabbt glömmer annars. Dokumentationen står i fokus och man blir ofta bara varm i magen när man ser dom.

Här kommer några exempel:

Nappen

En underbart liten "film"-bildserie på en kvällstrött liten en med charm i blicken. Pappersmatchningen till lakanen är klockren!

Upptäcktsfärd

Ännu en vardagshändelse dokumenterad. Här älskar jag hur blommorna på mattan fortsätter ut på bakgrundspappret – och så klart den rika dokumentationen!

Puss

Och en LO med kääärlek i både dokumentation och uttryck.

Jag vet inte om jag gör så mycket nytta som mentor, eftersom Åsa är så duktig och scrappar på i stim med fotostim i perioder. Jag försöker iallafall hjälpa henne se sina styrkor och peppa henne att fortsätta i samma stil. Det funkar och är så bra! Tänk att ha hyllmeter med kärlek!

Ska fortsätta skryta med mina andra adepter senare – to be continued!

3 COMMENTS

  1. Håller helt med, gud vad fint Åsa har fångat vardagliga händelser, vill ha fler sådana sidor i mina album. Tack så mycket för inspirationen, mycket kärlek som skiner igenom :)Sen vet ju jag att du är en jättebra mentor! *kram*

  2. Du är alltför snäll i ditt skryt om mig. Och du.. självklart gör du nytta för mig. Så kul att kunna bolla med någon och få nyttig kritik eller bara respons på det man gör av någon som är såå kunnig och har blick för det mesta.
    kramis Åsa S

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.