Djurkommunikation

Om djur kan prata? Ja, det råder väl inte minsta tvivel om den saken? Varför skulle de annars ha läten, ha färggranna dräkter eller komma springande mot dej när du kommer hem från jobbet? Självklart kan djur prata – och vet du vad? Du kan både lyssna och prata tillbaka! Häftigt va?

När jag kom till kursen i djurkontakt, som Ylva Trollstierna höll i hemma på sin kvarn i Småland, hade jag läst Mia Mattssons böcker och tyckte det verkade kul. Eftersom jag utvecklat min intuition, eller snarare börjat lyssna på den, på senare år, hade jag en idé om att jag kanske kanske skulle kunna lära mej detta.

Jag blev snabbt varse 2 saker:

  1. Det är inte så konstigt som det låter!
  2. Alla kan det, utan att veta om det!

Jo, det är faktiskt sant! Jag såg Ylva som en lärare på kursen, men insåg snabbt att hon inte alls ville vara det. Man skulle snarare se henne som en mentor som bara visar dej på vad du redan kan, och hjälper dej plocka fram det!