Färgboken

Färgboken

Hann bara scrappa en enda sak till cybercroppen… Ett "minialbum" vars bas finns hos Pappersbiten. Ni som känner mej vet att jag ääälskar att göra minialbum *not*, men jag ville vinna notch&die-toolet i den här tävlingen, så jag fick ju chansa… Och jag kom äntligen på hur jag skulle göra med alla mina färgprover/swatchar som inte är Bazzilltags… Har haft dom slumpmässigt inritat i min första idébok innan, men detta är mycket mer smart… Jag kan fylla på med fler papper efter hand, formatet är smått och bra att ha med sej osv.

Papper Chatterbox Nook
Rhonna rubons och stickers

Ska fylla på det efter hand, det är bara ZIG-penne-sidan klar än så länge… Så snaaart Sanna ska jag fippla in dina distresstags *tackpuss*.

Håll tummarna för BG-toolet! Fast det var många album som var fina, så det är stark konkurrens… och jury… =OD

4 COMMENTS

  1. Men vilken superidé! Jättesnyggt album och kul att det verkligen kommer till användning. Jag tror jag måste norpa lite, skulle behöva en sammanställning över diverse färger och glitterlim och annat plock 🙂 Håller tummarna för dig i tävlingen! Var själv sugen på toolet men alldeles för lat för att orka knåpa ihop nåt album! *skrattar*

    Ha det gott!

    Kram Maria

  2. Snyggt album du pulade ihop och vilken praktisk idé! Vad har du för storlek på albumet. Funderar själv på att jag skulle ha pulat ihop nånting som är litet nog att ha med sig i handväskan om jag ska iväg nånstans och handla så jag slipper köpa dubletter.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.