Snart advent, va…?

För mej börjar iallafall advent nu i mitten av oktober, för då börjar årets nyheter bland ljusstakarna dyka upp. I år kommer jag att visa lite favoriter jag ramlar på. Både såna jag kan tänka mej ha själv, härligt knasiga, nytänkande eller bara helt enkelt snygga!

Första staken jag dök på live i år stod på HomeCompany och är en såndäringa designvärsting för 1700 spänn. Staken heter Joy och kommer från DesignHouse Stockholm. Flnns även i svart, men ingen bild på den.

Bland de stakarna för vanliga dödliga fortsätter prisma-trenden tycker jag mig se bland nyheterna.


Här en svartkromvariant från Jotex…


…och en frän "luffarslöjd" från samma butik.

Syrran Ellos svarar med en stake som finns med både klara och svarta prismor.


Läckraste blingstaken från jätten Markslöjd: Alvsbo

Rapporteringen fortsätter senare! Häng med på min adventsresa!

6 COMMENTS

  1. Den första var frän!

    Ellos var snygg med svarta prismor.. kanske kan passa mina höga fönster 😀

    Jotex var itne dum den heller..

    alla dessa beslut 😉

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.