Pust, nu var det över….

Nu har jag (eller Magnus) dragit vinnarna i artikeltävlingen på Scrappiz. Lotterna hamnade ojämt, men är det lottning så är det – och de som hade många lotter med hade ju jobbat för dom, så det var ändå rättvist! Självklart hade jag velat ge priser till ALLA som var med, för det är en otroligt skatt vi ska släppa ut för publicering nu de närmsta dagarna!

Jag blir helt matt av hur duktiga människor det finns på Scrappiz, och är glad att vi ibland lyckas killa igång lite kul aktiviteter (även om folk ska mutas *ler snett*).

Var hos min flum-prat-tant också idag, och fick den gamla vanliga hemläxan "tyck om dej själv, tänk positivt". Fick tips om gröna och röda knappen som det står om i boken Att leva ett liv, inte vinna ett krig. Den gröna knappen för positiva tankar får man trycka in ofta ofta när man är van vid att ha en massa negativa tankar som snurrar runt runt. Så nu ska jag trycka in gröna knappen ofta. Alla negativa tankas SKA vändas till något positivt! Det är ett tufft men ROLIGT jobb att utvecklas och förändras – se, positivt! =OD

3 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.