Tack för alla lyckönskningar!

Vill bara tacka för alla lyckönskningar vi fått denna veckan efter mitt inlägg om vår förlovning!
Ikväll åker ringarna på under myspys och vanlig fredagsritual (=bubbelbad). En kork flyger nog i luften också trots GI-projekt, men man kan dricka vitt vin sägs det. Man bör bara undvika alkohol för fettförbränningens skull, men jag offrar ett par dagars förbränning för en flaska bubbel under så här trevlig omständigheter!

Annars har veckan varit omtumlande med mitt kära Scrappiz hackat och förstört. Då sätts man verkligen på prov, hur stresstålig man är efter sin rehabilitering. Jag insåg snabbt att det inte var någon idé att försöka jobba på som om inget hade hänt, utan jag lät kroppen reagera och hjärnan stå still och bearbeta, efter att ha fattat nödvändiga beslut och satt mina konsulter i arbete. Jag har fortfarande mitt största jobb framför mej, men vi bestämde oss för hellre ett par dagar extra och noggrant kollat än fort och fel… Var sak tar sin tid.

Jag mår efter omständigheterna bra, och är glad att jag valde som jag gjorde den här gången, istället för att stressa sönder mej. Jag bestämde även snabbt att lägga mycket fokus på att stanna kvar i mina nya mat- och motionsvanor. Det är så himla lätt att kasta allt sånt när vardagen vänds upp och ner. Igår klämde jag in 8700 steg med hjälp av morgonpromenaden, hundpromenadpå lunchen och en tur på stan på kvällen med förläsning. Idag är jag uppe i 4570 steg efter en liten morgonpromenad och en ganska rörlig dag i detfina vädret. Jag tog det lite lugnare idag, eftersom jag vaknade med kramp i vaden i natt, och inte vill förta mej alldeles.

Jag har så smått börjat återvända till det normala, och jag försöker kika förbi er som hälsat på och gratulerat pö om pö, efter hand som jag tar mej igenom bloggrundan. Jag uppskattar alla era kommentarer!

6 COMMENTS

 1. Önskar er lycka till med det kommande bröllopet!

  Och vill skicka en jättekram som uppmuntran vad gäller scrappiz, hade ingen aning om att jag var så beroende. Tyvärr är jag helt pank just nu, men klart jag kommer bli stödmedlem, så snart min ekonomi tillåter det.

  Ja, ta det lugnt och gör det som känns rätt för dig, stressa inte igenom saker.

  Ha det bra / Sofie

 2. Japp, min fräril stansade bra, eller åtminstone den med gallret, och det brukar ju vara den som är besvärlig. Den andra har jag inte testat än.

  Vad bra att du lyckats ta det lugnt nu, hojta om jag kan göra något! Idag ska jag på scrapträff, härligt! Ha en bra helg!
  Kram, Sandra

 3. Grattis till förlovningen och det stundande bröllopet!
  Grattis även till din prioritering; hälsan före scrappiz.Hoppas att du kan fortsätta må bra och inte stressa på. Du håller oss uppdaterade vad som händer och sker. Det betyder mycket. Vädret är perfekt, hoppas alla går ut och insuper sol och värme istället för att häcka vid datorn.

  Var rädd om dig, Sara.
  *kram*

 4. Man undrar ju bara sådär lite lätt vad det är för människor som har förstört Scrappiz? Jag menar, vad får de ut av det? En sak hade väl varit att lägga in nån kul bild eller nåt sånt, men att bara förstöra, det känns ju helt meningslöst! *suck*

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.