Suck, vilken dag…

Uppe före tuppen (nåja nästan) och körde Vegard Volvo till Bilprovningen. Vi kom på igår att vi nog fick körförbud på honom annars i slutet av februari. Vi har inte fått kallelse eftersom den troligen gick till gamla ägaren, och det var då han bestämde sej för att sälja vraket… Inspektorn kollade väääldigt noga på den skrapplande framvagnen (känd akilleshäl på denna modellen tydligen), vände och vred och körde skakmojset, men kunde bara fälla oss på en bromsslang som behövdes bytas *pust*.

Sedan har jag suttit hela dan i långa pass och redigerat artiklar till Scrappiz jubileumstävling. Massor med kanonfina artiklar blir det!! Scrappizarna är så duktiga!! Nu är jag ganska trött dock. Deadlinen är imorgon – ska bli spännande att se hur mycket som haglar in imorgon. Idag har det kommit in nästan 20!!

Pysslat har jag inte hunnit nånting alls idag. Imorgon ska jag förhoppningsvis få en kupévärmare som kan brassa på lite värme i pysselstugan. Har iallafall snurrat runt och samlat lite skisser och utmaningar på ”lediga stunder”… hrmmm… Jaja, jag har såna här dagar ibland… Andra dagar får jag inte ett smack gjort…

Jag har matat fåglarna också. Släpade hem 17 (10 vild, 4 solros och 3 jordnötter) kilo fågelmat från Granngården! Dom fryser nu som stackarna. Skickade in SOFs fågelbordsräkning också.

3 COMMENTS

  1. Ojoj vilken morgon!!
    Det ska bli så spännande att se alla artiklarna sen! Har kommit halvvägs med mina sista nu, ska bli skönt att skicka in dem imorgon! 😀
    kraaam!!!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.