Dom däringa utmaningarna….

Jag kör ju organisationsutmaning på Scrappiz efter en modell som Karin körde på en gammal Yahoo-lista. Jag har anpassat den lite efter nutids-scrapping (tänk vad snabbt saker förändras i den här branschen), men denna veckan citerade jag Karins gamla utmaning, för hon hade skrivit det så bra…

Utmaningen går ut på att färdigställa nästan klara LOs som liggger och suger energi. Ni vet dom där som man bara skulle kollat upp datumet bilden är tagen, skriva en liten kort journalingtext eller limma fast den där tagen som blev liggande löst när fotofixen tog slut precis innan du blev klar…

Detta håller jag på med idag. Jag har varit ganska produktiv sedan jag blev med Pysselpunkten, och scrappandet går för tillfället som en dans. Det är enkelt att plocka fram och bara göra. Denna månaden är det dessutom väldigt snygga papper i månadspaketet som kommer under nästa vecka till de som beställt.

Dessutom har jag fyllt mitt KMA-album till bredden, så det börjar vara dags att flytta in i album nummer 3 (varav ettan är mormor-morfar-albumet) och jag har inte riktigt bestämt mej för hur jag ska dela upp dom eftersom jag inte alls scrappar kronologiskt, utan bara vad jag känner för att scrappa om för stunden. Så just nu är mitt skrivbord fullt med utspridda LOs, uppslagna album, utryckta stug-LOs som jag behövde möblera om i postbound-albumet jag har till det… Det ser ut som ett bombnedslag… Men alla datumar och materialbeskrivningar är iallafall på plats nu, så jag är en bra bit på väg mot att bli klar med min utmaning redan idag. Har scannat min senaste DT-LO också, så nu har ni tre olika LOs att se fram emot nästa vecka när vi får släppa dom =OD

Du får gärna vara med på min utmaning! Bara fram med alla dåliga samveten, ömma tår och energitjuvar!

3 COMMENTS

  1. Hur går det med utmaningen, kom du på hur du skulle sortera upp det i albumen? Sitter o klurar på samma sak, LO-högen på skrivbordet skulle vilja in i ett album säger den åt mig men det är svårt med noll kronologi.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.