Bättre än jag trodde

96%
Nu är jag väldigt nyfiken på om någon lyckas få rätt på Östergötland!
Första gången hade jag fel på två landskap av småttingarna norr om Stockholm, för att jag var stressad över att jag fått fel på Östergötland. Gjorde om det igen för skojs skull, för att jag tycker att jag behöver kunna våra landskap lite bättre än jag tycker att jag kan, och då hade jag alla rätt…. utom då på Östergötland som den säger tyvärr är fel, så jag vet inte hur det ska stavas?

Jag är hyfsad på landskap eftersom jag har relationer till många landskap. Jag har släktforskat mycket och har släkt både i norra Sverige (Lappland, Norrbotten, Västerbotten, Ångermanland, Jämtland) på pappas sida och i södra Sverige på mammas och mitt i smeten på bådas. Sedan hade jag ett längre förhållande med en kille från Dalarna i min ungdom och var runt en massa runt Dalarna i samband med det (fågelskådning), och lärde mej på så sätt landskapen därikring. Plus att vi åkt bil genom hela Sverige när vi kört till Lappland när jag var barn, så lite har "fastnat". Länen är det nog lite värre med – varför ska man krångla till det med många olika indelningar??

4 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.