En dag utan Skrållan…

Om någon undrat varför hon fick heta så, så talar väl den här bilden sitt tydliga språk. =OD

Igår flyttade Skrållan till sin nya familj, och jag har precis fått rapport att hon mår bra och trivs med sin nya lekkamrat Vesuvio, en kattflicka på 4 månader. Igårkväll fick jag bonusrapport via SMS från Gregs nya matte, som hade hälsning från sotarn att de var så glada för sin lilla Tessie, som sover hos dom varje natt. Varmt i hjärtat blir det av alla dessa rapporter om att mina små älsklingar fått det bra!

Greger är ”intrampad” nu. Han var plötsligt under mina skor imorse när jag kom från promenaden. Man börjar väl slappna av nu när alla småttingarna börjar ha flyttat, så man har inte 100% stenkoll ner på golvet varje vaken sekund längre. Han spottade och fräste och for iväg med utspärrad svans, och begrep inte vad som hänt, mer än att han var skiträdd! Jag gick efter honom, och lyckades locka fram honom med en rolig leksak, så jag kunde snabbkolla tassen innan han fick leka av sej lite överskottsrädsla. När jag började plocka av mej mitt vattenbälte stelnade han till och stirrade på det, så jag la fram det så han fick tassa (ormtassen) och sniffa på det. Det var klart att han gav det skulden för det som hänt innan, för han vet ju att JAG aldrig skulle skada honom. Sötsnöret.

Han har tuttat en del nu sedan Skrållan for, och Greta har låtit honom hållas en stund, sedan reser hon sej och går. Nu ligger han här bredvid mej på kontoret och sover. För en stund sedan ihoprullad i en plexilåda på scrapbordet, men nu på Russins täcke på mappvagnen. Han blev genast kontaktsökande när han blev ensam unge, och visar tendenser att kunna bli en riktig kelgris han också när han inte är distraherad av alla syskon och allt bus hela tiden!

Jag sparade medvetet det bästa till sist! =OD

Känner ni den här godingen?

Rapport från Sara, Deuz och Mephizto. För er som missat, så är Deuz Gretas kullbrorsa, och de är väldigt lika varandra!

”Kisarna har busat i nästan två timmar och har lagt sig på verandan för en kombinerad mys- och spana-på-den-konstiga-gubben-i-trädgården-som-klipper-gräset – paus. Deuz tar sin roll som morbror (med betoning på MOR i morbror) på största allvar och ger sin trötta bebis en riktig dusch ;)! Mephizto spann så det hördes ut i vardagsrummet!!!”

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.