Så var Frasse levererad…

…och livet går tillbaka till vanligt läge igen, om än något sorgset. Idag har jag tagit en lååång promenad och ett sista dopp i havet mitt i promenaden. Solen stekte så skönt och vattnet såg så friskt och inbjudande ut! Vad gör det att man inte har handduk med – man kan ju soltorka! Imorse var inte som andra mornar. Det kom ingen liten klompe galopperande när vi körde igång matningsaktiviteten vid kattstationen. Han klompar ute på Tjurkö nu istället, med sin glada krok på svansen!

Lille Klompe eller Greger som vi kallade honom, för att han var så lik mamma Greta, åkte till sitt nya hem igår. Jag fick rapport senare på kvällen att han både ätit, sovit och varit på lådan, och att han och nya kompisen hade haft lite inledande kiv. Imorse rapporterades om namnbyte till Frasse, som jag tycker är ett toppennamn på lillkillen! Det passar honom verkligen! Han hade även sovit gott och varit kelen. Trivs med andra ord bra i sin nya familj, och vi tänker försöka hälsa på om några veckor.

Skrållan har vi också fått ny rapport från, och allt går bra med nya hemmet och nya lekkamraten! Det kommer kanske lite bilder senare.

Lillplutten kom på att det hängde en skojig pryl på andra sidan trappsteget han satt på! Svansjagning var en av de roliga lekar han kom på när han blev ensam.

Den följde med upp i fönsterkarmen också!

Mor och son.

Greta spanande överst på sin stege.

Sista uterundan på Möcklö med mycket bus!

Den här bilden känns det som om jag sett förut, fast med en annan katt – mamma katt.

Det är mycket möjligt att detta var min kameras sista bild i livet, för något hände med kameran efter denna bild. Den hänger sej i något mellanläge, vill inte stänga av sej eller svara på något eller är stendöd när man fipplat med batterierna. Imorse, med sprillans fulladdade batterier startade den tveksamt igen, men hänger fortfarande sej helt oprovocerat. Så nu är jag kanske utan kamera ett tag… *snyft* Tur fotokrävande verksamheten projekt kattungar hann ta slut innan den tackade för kaffet!

Synd med en kamera som fortfarande tar såna här kanonbilder! Men visst svär jag oftare över dess begränsningar än blir nöjd med en bild. Inomhusfotografering med sprattliga kattungar i skarpt sommarsolljus t.ex. har inte varit någon höjdare….

Tack älskade Greta för att du ville jobba som mamma under det senaste halvåret! Det har varit en pärs från första löpdagen till nu när du står här ensam med dina hormonstormar när du slutar amma. Men du har gjort ett fantastiskt jobb och vi har kunnat adoptera bort 4 underbara gullgrisar som ska leva långa och lyckliga liv hos sina nya familjer! Och vi har fått tillbaka vår goa kelna katt-tjej nu när du har tid att fokusera på dej själv igen!

Hur läcker är bilden?!? Synd att jag inte är mästerfotograf, för då hade jag troligen haft med ända ner till tassarna också, men jag är nöjd med att ha fått fokus på hennes klara blick och så här underbara färger! Kolla skiftningarna i hennes glansiga päls!

Ha ett lyckligt liv Skrållan, Tessie, Frasse och Mephizto!
Jag kommer att rapportera och ladda upp bilder när jag får rapporter, för jag vet att ni är många som följt mina små trolls utveckling.

3 COMMENTS

  1. Hej hopp!=)

    just den där chipboardförvaringen, funkar jätte bra fortfarande, annars är jag en som byter förvaring och flyttar rund saker varannan dag ungefär..hihi

    kram

  2. Hej Sara! Ja vi får väl se om hon lyckas bli dräktig snart. Kommer självklart lägga up bilder isåfall. Hon är faktiskt ute just nu och står och lockar på trappan=) Nja, jag vet inte riktigt hur jag ska förklara hennes storlek. Hon är väldigt liten till växten, men ändå inte mager! Hon ser ut som att hon inte är riktigt fullvuxen ännu, men på samma gång är hon rund och go 🙂 Kram Maria

  3. Åååh, så söta dom är! Blev det alltså 4 stycken totalt? Jag undrar verkligen hur mpnga vi kommer få!? Hon är ganska stor nu Anna-Lisa..men det är jätte svårt att ens försöka gissa! Jag hoppas att hon får runt 4 stycken, det hade varit lagom 🙂 Vi ska iaf behålla en utav dom! Jag har fått tjata på Crille som tycker det räcker med två. Jag vill ha 3! =) Jag tror jag kommer vara minst lika nervös som du var vid födseln. Hoppas, hoppas bara att jag är hemma när hon föder. Jag försöker hålla mig hemma så mycket jag kan men jag måste ju ändå gå till jobbet. Håller tummarna!

    Ha det så bra!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.