”Det är precis som om dom förstår…”

Har ni hört någon säga så om sina djur nångång? Jag reagerar alltid med tanken”Det är väl klart dom gör!!”, men jag har inte alltid tänkt så. Jag har tillhört de som tvivlat och undrat om det kanske kan vara så. Det var innan Russin slog ner i mitt liv som en bomb.

Fick för ett par dar sedan kommentaren av en vän ”men jag förstår inte hur du gör, du är ju inte ens i närheten av djuret!”. Tja, vad svarar man på det… Jag brukar svara ”Nä, jag förstår inte heller. Men jag förstår inte hur TV-bilden kan flyga mellan TV-antennerna i luften, hur radion eller mobiltelefonen funkar heller…” Jag har bara lärt mej lita på det jag får upp, första känslan, första intrycket. Det finns så mycket som är svårt att förklara, men som funkar ändå.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.