Djurprat blir blogg också!

Nu händer det saker! Äntligen!

Jag konstaterade ett par saker om mitt nyhetsbrev Djurprat. Det var ”jobbigt” att skriva, för att det innebar så många moment (skapa webbsida, se till så alla länkningar stämde osv). Dessutom ville jag inte behålla den gamla hemsidan som den var, och det var gigantiskt mycket att uppdatera och redesigna m.m.
Jag drog mej alltså för att sätta mej med Djurprat, trots att jag har och får nya små berättelser hela tiden, och jag älskar att skriva om dessa djurmöten.

Då kom bloggen in i mitt liv, via min hobby scrapbooking. Och plötsligt insåg jag vad jag skulle göra med djursajten också! Den har blivit blogg! Tack vare det fantastiska blogg-verktyget WordPress har jag kunnat föra över hela den gamla sajten på bara två dagar (allt jag vill få med).

Jag har fortfarande inte igång min djurtolksverksamhet, men har inte uteslutit det i framtiden. Vill bara känna att jag orkar med den biten också innan jag tar på mej nya fall igen. Så länge jag mår bra, mår jag bra (nähä!!), men minsta motgång märks fortfarande för mycket. Russins sjukdom i helgen t.ex. tog mer energi från mej än jag vill kännas vid, och jag var otroligt trögstartad denna veckan… Men jag låter livet gå på halvfart lite, och njuter av framgångar och bra dagar.

Prenumerera på Djurprat med RSS (om du har kläm på hur man gör – jag har inte greppat det än) eller kika in då och då. Förhoppningsvis blir det lite små inlägg då och då när andan faller på.

Mina gamla prenumeranter kommer att få mail när jag skriver historier här.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.