Födelsedag blev skvaldag

Ibland får man påminna sig om att den lilla kompetenta varelsen vi lever med fortfarande är ganska liten och inte alltid är på topp med allt han lärt sig och kan.

När det händer mycket nytt eller roligt runt om honom tappar han helt allt vad kissbehov och pottor heter. Och har det börjat skvala så fortsätter det skvala till någon slags nollställning, oftast sömn.

När han fyllde 2 nu hade vi långväga gäster och det hände en massa konstiga saker! Vi reste partytält, han hade fått en rolig sparktraktor och det var allmänt stökigt. Rätt vad det var stod han bara där på trädgårdsgången och var SJÖBLÖT om benen, som om en flod hade dragit fram! Och det var ca 45 minuter sedan senaste pottan, vilket är väldigt kort frekvens. Ojdå sa jag, vi får skruva upp rutinpottor lite idag och hjälpa honom med kollen helt enkelt.

När vi nattade honom efter kalaset hade vi 5 nerpinkade brallor i tvättkorgen och ett brallbajs där hälften kom i bumbon iallafall, trots att vi hade rutinpottat efter ca 30 minuter efter varje kiss/pinkbralla hela eftermiddagen. Normalt kissar han ca 5 gånger om dan. Så vissa dagar får man megabakslag, och ingenting funkar. Det hör till utvecklingen.

Dan efter var allt som vanligt, han var kommandotorr och rutinpottades bara lite oftare ifallifall.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.