Fredagsmat!

Äntligen är våren här med stormsteg på väg mot sommar! Dörren står på vid gavel och fåglarna tjuter i solen!

I förrgår fick jag se naturfilm, fast på riktigt. Min största källa till djurupplevelser (förutom egna katten då) är ju grannens hästar i hagen utanför fönstret. Kajorna har kommit så långt i sitt bobygge nu att de letar stoppning till balarna – och vad är en bättre säng än Hästens? Det vet ju alla!! Så de satt på Rockys rygg och rumpa och drog pälsludd till sina bon – urfräckt! Har aldrig sett sånt lajv innan, bara på TV från Afrika typ… Wilma var inte intresserad av liknande behandling. Hon kastade med huvudet så fort de försökte landa… Tyvärr fick jag inget bildbevis, för det var klara när jag hunnit hämta kameran.

På fredagar är det ju hästmatning på schemat för min del – en liten högtidsstund för mej. Det är alltid lika intressant att se vems dag det är. De turas om att vara först fram och tjafsa iväg den andre. Idag var det Wilmas dag. Rocky stod en bit bort och kikade under lugg… Kan bero på att jag kom åt elstängslet förra gången jag skulle mata, precis när han stack fram nosen och skulle knycka en tuss hö..

Måste tipsa om min scrapkompis som scrappar både hästar och katter. Hon har precis skaffat blogg och bara hunnit få ut sin lillkise med den urgulliga magen, men dety kommer säkert mer! Något för alla er som gillar djurbilder! Hälsa på hos Camilla >>

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.