Blå tår (känsliga läsare varnas!)

Blåtår

Min stackars fossing har blivit blå… Konstigt nog inte så blå där det gör ont, utan bara vid tåroten. Idag är det något blekare igen, och idag har jag mycket mindre ont än de senaste 3 dagarna. Stolen kanske hjälpte ändå, Lina 😉 Jag vilar och vilar och vilar, men lite är man ju ändå tvungen att gå…

Fick det här urgulliga kortet i lådan idag >>
Tack Kristina!!! *pöss*

Inget ont som inte har något gott med sej – jag har hamnat i pysselstim!! Kanske beroende på det underbara månadspaketet med bonus vi fått att scrappa med! Så jag är lite tråkig och kan tyvärr inte visa mina alster. Kan iallafall avslöja att det är lite heritage, lite freestyle och lite alter! =OD
Runt den 28e bör jag kunna visa det.

Och jag vet ingenting om alla hemlisar runt om i scrapvärlden heller, så jag är bara tråkigt oinformativ på den punkten. =OD

9 COMMENTS

  1. Oj oj så foten ser ut Sara. Hoppas att du snart blir bättre. Även om du verkar ha fått en hel del gjort nu när du sitter och vilar foten.
    Kramis i massor

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.