Bandförvaring continued

Dags att visa min utökade bandförvaring. Jag är fortfarande nöjd och har även haft möjlighet att prova den när jag skulle ha tag på band till brorsans paket. Funkade kanonbra.

Chruss, stå ut – så här snyggt blir det!!

band1

band2

Behöver bara ett 20-tal till så mina rosa/lila/vita/beiga/bruna/svarta band också får plats. Jag har två tomma nu som jag tror ska få några rosa invånare.

Distress-förvaringsrapport

F.ö. kan jag rapportera att distressförvaringen gick åt skogen… Även utan metallkopparna har vissa färger reagerat och blivit skumma i färgen… Kanske för att jag inte diskade bort ev. ögonskuggepulver tillräckligt nitiskt… Synd, för platsen under spegeln var perfekt som blandplatta när man skulle måla… =O(

7 COMMENTS

  1. Gräsligt imponerad av banden – både mängden band och den braiga förvaringen! Vad är det för lådor undrar hon som inte hänger med? God jul vill jag passa på att önska dig också! 🙂

  2. Det är CropperHoppers nya bandförvaring – utförligare info längre ner i bloggen om hur man laddar dom. Det finns 3 storlekar, och är egentligen för rullar, men jag tycker minsta funkar kanon till lösa ihopsnurrade band också.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.