Alla på en gång

tidningar

Varför kommer alla samma dag? Kan dom inte sprida ut dom liiite, så man kan gotta sej en hel månad?

Dagens i-landsproblem… =OD

CK har jag från USA, SS fick jag sistan på en prenumeration från Scrapperiet (och har tecknat en 2 års från USA som förhoppningsvis avlöser denna fint – SS är min favorittidning!) och Scrapbooks etc fick jag sista numret på en 3-nummers prenumeration hos Press-Stop. Press-stop ser dyrt ut, för varje tidning kostar i 100-kronorsklassen, men det är ungefär vad dom kostar i lösnummer i scrapbutikerna också om man ränar med frakten, som brukar hamna runt 33 spänn. Jag unnar mej!

Nu ska jag posta mer! Delar upp inläggen lite…

2 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.