Tidningsvecka!

image371

Stora fördelen med att prenumerera är att man gräver ett djupt hål (inte så djupt när det gäler tidningarna direkt från USA) i kassan – sedan är dom pengarna glömda, och man får godis hem i brevlådan 2 år i sträck med jämna mellanrum! Idag kom CK och etc, och igår kom SS.

Eftersom etc kommit igång sa jag upp min tillsvidareprenumeration på PressStop på den. Får se om jag får dubbelt nummer iallafall, men då blir säkert någon glad för en tidningsRAK.

Men eftersom de här tidingarna nu är betalda och kommer skruttande då och då kan man ju köpa lite andra lösnummer… Så jag satte upp mej på en tillsvidareprenumeration på MM istället. I princip som att köpa lösnummer, men jag får tidningen automatiskt med en faktura med.

10 COMMENTS

 1. Åh! Lyllos dig. Har tänkt prenumerera på den där etc-tidningen men är det inte de som har så himla meckigt med betalningen? Man måste skicka kontokortsnummer och grejer *skeptisk*

 2. Sure, känner igen det där. Förhandsbeställer man och betalar innan så behöver man inte ha dåligt samvete när man handlar mera sen…det går så bra så….. 😀

 3. Trevlig läsning Sara! Själv har jag haft sån otur med mina prenumerationer – först Expressions och sedan Simply Stamping (lite ”artsy”för stämplare båda två) och båda lades ner ….
  Kram, Gunvor

 4. Visst är det härligt? Jag har inte kommit igång med min CK än, men hoppas den kommer nästa månad, och så har jag SS och Scrapbooking mm. Har precis hittat etc, så det blir nog lite lösnummer av den!

 5. Halloj där
  WOW vilka bilder, vilken hemsida, jag sitter här och är helt förstummad. Hamnade bara här genom en annan sida, tack.
  Kul med flera som gillar att pyssla.
  Lycka till med bygget.
  KRAM
  Carina

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.