Rensning på datorn – mycket blandad kompott

Passar på att rensa lite i en mapp som heter ”vanliga bloggen” (till skillnad från Scrappizbloggen-mappen alltså). Här ligger lite allt möjligt som jag ska visa er.

image429

Tapet jag hittade in engelsk tapetkollektion. Magnus gillade inte, men jag gör.
Förresten har vi bestämt oss för denna (Borosan från Boråstapeter)

image430

Randig och lite tråkig, men den får duga. Magnus leker med tanken att ha blå panel. Jag kan tänka mej det, men är lite rädd att det ska bli mörkt i vårt norr-kök… Vi får se.

I köket händer f.ö. inget, men rörnissen har varit här idag, så nu är badrummet vattnat!! Jag kan bada!!!!! (tror jag)

image431

En bild från tidigare i somras när Ollonborren invaderade vårt päronträd. Det brummade som ett formel-1-lopp runt trädet, och våra battisar var väldigt glada för det liv som stökades upp samtidigt, och jagade flitigt runt päronträdet flera kvällar i rad! Kul att se dom. De verkade dock inte bo hos oss =o(

image432

Morgontvätt

image433

En påminnelse av det som varit (och är). Det ser fortfarande ut så här i en del av vårt nya ej-ännu-påbörjade vardagsrum. Gamla ytterdörren och stökig hall.

image434

Närbild på ett urläckert tygpapper jag köpte på rea hos Vixxxan när hon körde igång igen. Den verkliga bilden av pappret är olivgröna blommor, men det syns inte på bild hur man än plåtar. Den vita stämplade färgen reflekterar så bra så det blir vitt, trots att det ser grönt ut med den gröna bakgrunden… *hmmmm* Ett riktigt klappa på och aldrig använda-papper?

image435

annat försök.

image436

Gissa om jag ska köpa?

image437Kaktus påslakan (IKEA)

Passar i vårt sovrum (men vi har nyss köpt nya lakan, så vi har ett tag. Vi sover med dubbeltäcke, och älskar det. Båda är gos-pellar som ska ligga sked eller somna på axel eller bara snusa och känna värmen. Vi har hittat varandra! =OD

Jag måste förresten piffa till mitt sovrum för en ny bild. Det har kommit upp tavlor och en loppis/auktionsspegel. Tror inte ni sett det med gardiner heller. Älskar mitt sovrum – harmoni och lugn!

image438 Estetisk Tidningslåda (IKEA)

Ska ha! Minst en. Jag hoppas den passar en vanlig papperskasse (till pappersinsamlingen).

image439

Söta HeidiSwappgrejer från CHA.

image440

Fick en kattskål i present av min tysk/amerikanska internetvän Clarisse. Vi har mailat varandra sen sisådär 1995, då vi bytte epostadresser i en gästbok. Hon skrev precis det jag tänkte, som alldeles ny internetanvändare. ”Will I get a lot of mails from people I don’t know now?”. Jag klickade genast på hennes epostadress och svarade ”Yes you will” och på den vägen är det! Kattskålen är iallafall ”samma stil” som min namnmugg, bara lite mörkare blå glasyr. Plåtade för att visa Clarisse vilken fulträff (men har inte mailat bilden till henne än…. *rodnar*).

image441

Hittade detta idag i en av mina nya favoritprylbloggar. Det är magnettejp och finns hos CO för 49 spänn. Måste man ju ha!

Tomt i mappen! =OD

Karin – välkommen tillbaka! 😉 Fast jag uppdaterar inte så ofta. Jag har inget krav på mej själv att ”jag måste blogga”, jag bara gör det när jag har något att berätta och känner för det. Försöker måsta lite med renoveringen, för min egen skull, för komihåget.

4 COMMENTS

  1. Hej! Vad kul det var att läsa din blogg! Först måste jag säga att vi har valt samma tapet till köket som ni har gjort! Det blev supersnyggt! Vi tog den vita tapeten med ränder på på en vägg, sedan finns det en nästan enfärgad blå tapet i samma kollektion som vi valde att sätta på de andra tre väggarna. Kolla in vår blogg under kategorin ”Köket” så ser du hur vi har gjort! Vi valde dessutom till bården som hör till det hela. Först ahde vi nog inte tänkt ha någon bård, men vi ändrade oss och blev supernöjda! Finns foton på det också! När det gäller scrap-material längar jag så det värker efter att få sätta mig ner och pyssla, men hittills har husrenoveringen tagit all tid. Vi har två sovrum, hall och toalett kvar att göra nu, sedan är det klart. Hoppas att vi till hösten har kommit så långt att det blir några riktigt härliga scrap-kvällar!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.