Alla dessa nyheter – gröna!!

Cbx gröna

CHA är inte bra för bankkonton…. Huuuur snygga är dessa Chatterbox-band på en skala??? Slurp slurp slurp!

Fick förresten hem 21 bandboxar till idag, så nu ska snart bandsamlingen ha flyttat klart!! Håller på och flyttar in mina negativ i en pärm också – det är bl.a. därför jag inte har så mycket kvällsdatortid för tillfället.

Kattrapport

Katten opererades i munnen igår. Får hoppas jag kan lösa det när räkningen kommer. Vi fick åka hem utan att betala, eftersom försäkringsbolaget var kinkiga och ville ha journalkopior m.m. Tydligen är tänder sådant de är griniga med att ersätta…. Men veterinären skulle försöka få det till den diabetes-följd det troligen är.

Nu är kisen en gammal tannalös gubbe. Nä, inte riktigt, men de båda "huggtänderna" i överkäken är borta. Den ena rök i det vilda slagsmålet härförleden, och den andra tog de bort igår. Det var infektion ända ner i käkbenet – stackarn, inte konstigt han flaggat för vajsing med munnen nu ett par veckor. Får hoppas det läker bra.

En glädjande sak var att hans fruktosamin-värde var superbra!! Det har det inte varit sedan han fick diagnosen. Tack bra insulindos,  bra Hills MD-foder och Irmeli! Och i övrigt var alla blodvärden helt OK också, förutom ureat som påverkas av infektion i kroppen. Fantastiskt att han är i så bra skick! I slutet av maj har han fått insulin i 6 år. Kan ni fatta? Nästan halva sitt liv har han varit diabetiker, min sockerkatt.

4 COMMENTS

 1. Jösses vilka underbara band! Håller med dig – CHA är inte bra 😉

  Men stackars lille kissen då! Hoppas att han blir av med infektionen nu.

 2. Ja, jisses alltså! De där banden är farliga… misstänker att de bruna MÅSTE flytta till Kyrkhult!

  Så skönt att det gått bra för Russin! Han är en sån go kämpe!

  Ska bli jätteroligt att ses imorgon, kommer inte ens ihåg hur länge sen det var nu… *skäms*
  Många kramar!

 3. Underbara band! Fast jag borde absolut inte köpa fler band nu eftersom jag aldrig använder dem jag har, får se om jag kan stå emot 😉

  Hoppas kissen mår bättre snart!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.