Martina, du skämmer bort mej!!!

RAK-pennor

Här är man sugen på en liten vit penna man hört talas om som ska vara fin. Martina erbjuder sej att skicka upp den, och vad får man?? FEM pennor!! 2 Sakura Soufflé som först ser blaskiga ut när man skriver med dom, men när de torkar till blir de underbart skoltavlekritiga! Sedan fick jag visst 3 ZIG metallic också som var jättesnygga! Känner hur min gamla penno-mani börjar göra sej påmind igen….

Tack gulliga Martina!!! *pöss*

5 COMMENTS

  1. Visst är Sakura Soufflé-pennorna helt underbara??? Så fina! Älskar den där kritiga looken dom får 🙂 Ja, nu är det bara en vecka kvar tills vi ses på träffen 🙂 Ska bli sååå skoj! Jag och Åsa åker ner redan på fredagen, så vi kommer väl göra lite Hbg på kvällen 😉 Om vi orkar, kanske däckar vi på hotellrummet redan vid kl 19 *s*
    Kram
    /Helene

  2. Martina skämde bort mig också med dylika pennor…de är suveräna!

    Är det okej att jag länkar till dig i min blogg? Du ingår i min stående blogg-rond nämligen.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.