Mitt gröna möte

pulgreen

QK-Gary höll kurs för Scrappizträffen + gäster i Helsingborg, och döm om min förvåning när jag och Karin presenterade oss när han kom och han sa

"Are you the Sara I heard of who has the green QuicKutz? "

Shit, tänkte jag, vet dom om min gröna tång på QuicKutz? Cooolt! Mitt lilla privata grön-bus liksom… Jaja, världen är liten…
Det visade sej vara så enkelt att en liten fågel (längst till höger på bilden) hade viskat till honom innan att han inte skulle glömma fråga mej om min tång, men det var lika kul ändå. Han var väldigt imponerad av min lilla gröning.

Han får gärna memorera färgen och ta med det hem till planering- och utvecklingsavdelningen 😉 Kommer det en gröning måste den ju vara riktigt snyggt grön. Så det inte kommer nån konstigt fotbollsgrön eller så… Nej, Meadow, lime eller något annat smarrigt vill vi ha – *tack* (och tack Annica för bilden – kul att mötet är förevigat)

11 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.