Vaddå badrum?

Vadå badrum
Jag är fjantigt förtjust i genomskinlig förvaring i min scrapping. Än vill jag ha allt genomskinligt, men sedan vill jag inte se eländet ett tag, och nu är jag tillbaka på genomskinligt igen. Och denna toaförvaringsserie ser himla Sara ut. IKEA så klart, Serien Korsfjord.

Mer förvaring

En sak jag inte vill se, men som är ett nödvändigt ont i den här tvåpersons-tusenfoting-familjen är skor. I dagsläget har vi en trevåningshylla till skohylla, givetvis byggd för gympadojjor, så allt med lite skaft, från boots till jaktkängor får man antingen knöla in eller ställa bredvid. Så vad ska man göra åt eländet?
Minimalistiskt är jag störtförälskad i den här hyllan.

Skohylla

Hur smart är inte det då?? Bara sticka in nosen i hyllan, så håller klacktyngden fast skon med gravitation! Eftersom jag inte har så många Sex&theCity sandaletter är det den här typen av hylla som skulle funka kanon här. Men priset lämnar ju en del övrigt att önska. Jo, visst, man ska ta betalt för en genialisk idé, men det känns ändå lite saftigt för en bit bockad plåt…

skobänk?
Men så såg jag en lösning på de där sällanskorna, var det i IKEAs senaste eller i någon annan inspirationstidning? Nämligen inspiration gammal vedlåda i köket. En låda med sittlock – pefekt att smacka in i hallen och ner med alla sällanskor som jaktkängor, badtofflor och annat beroende på årstid. Det behöver inte vara snyggt I lådan, bara jag slipper se stöket i hallen.

Vad tror ni? =OD

Tack Ulrika för prenumerations-posten! Mailade direkt!

Byggrapport, fritidsrapport och scraprapport kommer, men nu är det TVdags!

2 COMMENTS

  1. Du vad läcker den skoförvaringen var.. tåvarianten.
    Jag skulle försöka göra en ritning på den och sen prata med nån plåtslagare och beställa den där.

    Gillar med den soffvarianten med!
    Den var snygg och som sagt.. man slipper se skiten coh det är bra (det man inte ser finns inte.. eller?)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.