Min nya distresspalettförvaring

distresser

Micklade ihop min nya distresspalett idag.
Köpte ögonskuggor på Netto för 25 spänn av en enda anledning – det var 24 gropar =OD
Diskade ur, plockade loss spegeln i locket som satt med gluedotsaktigt lim, segt, men lossade enkelt.

Sedan duttade jag i en droppe i varje och stansade med vanliga hålslaget i vita etiketter så jag fick små vita prickar att sätta bredvid groparna. Duttade dit lite distressfärg och förseglade med glossy accents. Blev rätt läckert! Vi får se om färgduttarna håller, om groparna funkar bra när man ska måla osv.

Har haft i MM-painttrays innan, stående på en liten hylla, men dom blir fulla med dammludd (jo, faktiskt), så man fick alltid hålla på och sanera penseln när man skulle måla… Denna kan man stänga locket på… Kanske vågar man sej på transport också…

Som ni ser saknar jag 4 färger, så jag hoppas på fyrfärgs-erbjudande på mässan så jag får samlingen komplett. Har inte "behövt" dom innan, men när jag såg att det bara fattades några stycken kan jag ju lika gärna….

17 COMMENTS

  1. Meen så himla smart! Jag har iof inte så många färger än men det kan ju aldrig skada att hålla utkik efter något liknande.

    Kul att ni ska använda mina skisser, hoppas jag får se resultaten i gallerierna 😉

  2. Dear Sara,

    My namn is Kenna. I work with Chatterbox. We are ready to send you a copy of our instant interviews book. If you could contact me at kenna@chatterboxinc.com with your shipping address that would be greatly appreciated! Thank you and have a great day!

    Kenna
    Chatterbox

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.