Bandföljetongen

Bandföljetongen

Nuuuu har alla band fått sina nya hem, och jag är så nöjd!! Värsta förvaringen!!
Nu säger alla "Oj vad mycket band du har!" och ja, det har jag kanske – men vet ni vad??
Jag kan bära alla till scrapbordet hur enkelt som helst, och har TOTAL överblick över dom!!
Det var värt varenda liten krona att införskaffa dessa boxar!

De är även provade ur praktisk synvinkel, och efter att ha laddat dessa boxar har jag ju alla knep för att det ska gå lätt och smidigt i ryggmärgen (det tar ett tag att bli kompis med en metod som funkar, men sen!!). Det är inte särskilt pilligt när man väl kan knepet. Väldigt enkelt att dra fram den snutt man behöver, och ångrar man sej är det enkelt att peta tillbaka den utan att hela förvaringen kajkar ihop.

Riktigt breda band har jag i en annan ask, om det inte är sheer – för de samsas med den smala banden här – det går att lägga smala band ovanpå breda och ändå ha bra överblick.
Det finns hyfsat med möjlighet att växa och det är väldigt enkelt att skaffa nya boxar till också.

Jag är kär och nöjd!

För alla som missat bandföljetongen. Detta är CropperHoppers Spool Holder – liten, som jag köpt från Minneskatten. Jag har bara de små och inga rullar i. Bara ihopsnurrade band av varierande längd.
De allra kortaste stumparna bor fortfarande i glasburk, som ska stå nära mej på pysselbordet när jag ska göra kort och annat.

13 COMMENTS

 1. Oh la la så det var sånna! Förstår att du är nöjd, överskådligt, lättillgängligt och enkelt att använda, vad mer kan man begära av en förvaring!? 🙂 De hade varit snygga att ha uppe på väggen fast de tar förståss för stor plats om man inte har stoort scraprum. Läckert blev det iaf, tycker om band jag…

 2. Oj, oj, oj vad snyggt och praktiskt!!! Förstår att du är nöjd! Fast om jag var du skulle jag inte kunna dra blicken ifrån denna snygga bandförvaring och därför inte få något scrappat på ett tag… 🙂 Tack för kommentaren i min blogg, vad glad jag blev! 🙂

 3. åååh, mums!!
  Vilken härlig förvaring det blev!
  gillar regnbågseffekten med alla färger ton i ton.
  Ett smycke i scrapstugan!
  Tror du att det går att få upp dom på väggen på nåt vis? Det skulle vara fränt

 4. wow , det kallar jag bra förvaring och va många band….. jag har aldrig sett så många. Använder du band på allt du gör ??!! Och vilka snygga LO du gjort innan…speciellt till papirgleder gillade den massor!

 5. Alltså, det där är ju sååå snyggt! Är både avis på alla band och på förvaringen!!! Har du lådorna stående i någon hylla sen? Drömmen vore ju att ha plats att ha dem på väggen…

 6. Jag har nu tröttnat på min tredje bandförvaring, funderar nu på vad min fjärde skall bli. Dettakanske är något för mig. Härligt ser det ialla fall ut, och det är ju det viktigaste för mig när det gäller bandförvaring! Man ska kunna njuta ordentligt!

 7. Hejsan!
  Vad praktiskt! De där banden gör mig tokig snart… letar efter nåt smidigt… det här såg bra ut! =) =) Det fanns tyvärr inte några såna askar kvar som du länkade till, så jag fattar inte hur de ser ut… ? Stoppar du i banden på undersidan då eller? För om du ska öppna locket och de sticker ut ur locket så måste de ju flyga runt om du ska stoppa i nya? *fattar nada* =)

  Hade varit supergulligt om du ville förklara! =)
  Mvh Milo/mimmelie

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.