Kvällspyssel

image379

Som jag letat och längtat efter ett QK-register till min Rosa Zip! Visst blev bilden kanonbra…
Nåja, nu är det på plats iallafall, och jag kan bara konstatera att de egentligen inte ryms, men det kvittar.
Skrev ut från QKs sida + lite eget med fonterna från datorn. Tejpade med Biltematejp och gjorde på så vis snabbt och enkelt även etiketter till tabbarna.

Jag har scrappat också, men har inte bestämt mej för vad jag kan ladda upp och inte – ett dilemma i tidningstider! Ska man skicka något man är extremt nöjd med för publicering kan det ju totalt glömmas bort i ett album och aldrig visas för någon… Jag har skickat in en enda LO till svenska tidningen, och i likhet med många andra inte hört ett pip. Vet inte ens när urvalsdagen för just den callen var (eller om LOn ens kommit fram). Kan inte vara lätt att ta emot bidrag i mängd och försöka hitta rutiner som funkar och passar… OM man nu skulle få positivt besked på en LO man skickat är den ju väck från allmänheten i ett antal månader… Och jag tyckte det var tråkigt att inte få visa DT-grejer på en vecka =OD Mycket svammel.

En LO har jag laddat upp på Scrappiz iallafall. Skapad runt QK-albumet från eventet.

image380

Jag använder bl.a. lilla bokklubbsfoamisen med blomman på den.

Resten av mina nyskapade alster är jag antingen publiceringsnöjd med eller så kommer de i Scrappizbloggen inom kort. Uppdrags-scrap och publiceringsnöjd med är bloggrundans estetiska mördare! =o(

(jodå, vi bygger lite också, men det är inte så mycket att visa just nu – går lite på sparlåga och laddar inför semestern.)

8 COMMENTS

 1. Vilken mysig ”vardags-händelse-foto-lo” =o) du har skapat Sara!!!
  Ha en riktigt skööön sommar och semester!
  Kraaam Annika

 2. Men å så härlig. Kul att du använt minialbumet. Jag tänker att jag ska ta tag i event-grejorna men det bli visst hela tiden uppskjutet… Gillar dina journalingrader och den busiga känslan över layouten.

 3. Ja, vilken härlig vardags-sommar-Lo 🙂
  Man hittar nya detaljer varje gång man tittar,
  som den söta humlan, grodorna och fågeln.
  Nu har jag också öppnat en renoverings kategori på min blogg, så jag tackar för inspirationen återigen.
  Nu krävs det bara att man renoverar lite också, så att man har något att skriva 🙂
  Kram från Anna

 4. Jag svarar på din fråga i min blogg här.
  Sticky mat (som är en klistrig och en oklistrig matta) köper man separat och finns säkert (läs: borde finnas) i en scrapbutik nära dig.
  Häftigt att du använt minialbumet =)

 5. Smarta lösningar som vanligt!
  Jag har löst mitt problem med att inte veta angående om den svenska tidningen vill ha det jag gör eller inte genom att sluta skicka in dit och skickat till den skandinaviska tidningen istället, där får jag snabbt svar ja eller nej.
  …och jo jag tycker också det är bra med mer om BoM i allmänhet (ang. din kommentar på min blogg) och tror inte jag får mindre till min kurs men det var bara en spontan tanke att många gånger händer samma sak på ”alla” ställen samtidigt…fast när man kollar efter en viss sak så dyker den ju alltid upp så det sitter nog i mitt eget huvud…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.