En RAK från världens bästa vän – mer burkar

När jag var på mässan i Göteborg fick jag tokslut på kontanter (hur nu sånt händer??) och jag ropade i desperation åt mej Jenny, och tiggde pengar av henne! Det var en kvart kvar till de stängde för lördagen, och jag ville inte riskera att kattstämplarna var finito på morgonen… Jenny lånade mej snällt 43 kronor, och fick den fina utmärkelse "världens bästa kompis" av tjejen i danskarnas monter, och fick som belöning välja en bandrulle ur en korg. Jag kan bara hålla med – en vän som Jenny får man leta länge efter! Maken till generös människa finns nog inte!

Idag låg det en stor paket i min brevlåda – jag var väldigt konfunderad vad det kunde vara för något… Öppnade och hittar en spagettiburk!! Från Jenny!!! Ååååh, TACK!!!!! Hon hade sett min önskan efter Virres burk och hade en sådan till övers!

image545

Här är spagettiburken (som har fått flytta in och ersätta den silvriga burken på skafferibilden), den tidigare omtalade Pågensburken jag fått av Ita och en bortglömd och skräning Frostiesburk.

Inomhus vid skafferiinflyttningen hittade jag även dessa guldkorn.

image546

Nu har jag bara glömt 70-elva andra burkar jag har också, men jag tror jag fått med ganska många i den aktiva, funktionella samlingen.

6 COMMENTS

  1. Ja, det är allt underbart att ha så underbara vänner 🙂 Det var trevligt att träffa även dig, och jag måste säga att jag gillade skarpt den LO jag såg att du jobbade med!

  2. Hej
    Såg din Marabou Bakpulver burk… finns det ett recept på en chokladkaka på baksidan (typ sockerkaka men med kakao)? Tacksam för hjälp.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.