Jag var lite boknörd….

Fast jag läser inte så mycket böcker längre. Och jag har kommit på varför. Jag läser och läser och läser heeeela dagarna. När jag är ledig vill jag villa från läsandet och ”titta” istället. Då blir det TV eller tidningar med bilder.

2 COMMENTS

  1. Jag har inte varit här inne på eeevigheter! Massor av kul, och jag som inte alls hade tid… Jag vet inte vad jag gjorde med länkarna då jag bytte blogg, men du försvann. Med mina egna bloggläsningsinskränkningar (tiden är värdefull…) har jag bara duttat lite här och där de senaste månaderna förutom de snabblänkar jag har i browsern. Ja, så kan det bli! Hoppas att Möcklö bjuder på vackert väder. Jag ska hämta barn i skolan nu och sola näsan på vägen. Ha det bra!

  2. Gjorde testet och tyckte det var väldans hejigt, förutom att jag av okänd anledning (fastän jag har högtalare) inte kunde lyssna på vilka böcker som skulle kryssas i.Var boknördig jag med även om det sjunkit ordentligt.Försökte klistra in det i min egen lilla hörna men se det sprack, hur jag än försökte länka, klippa och klistra in det så ville det sig inte så jag får skicka mina boknördiga vänner hit istället.
    Ser också till min stora förtjusning att din blogg är så där häääärligt grön!!! tror du man kan få Beckers, Alcro å allt vad de olika färgföretagen heter att namna en färg till cuttlebug-grönt???

    Må så gott kramen Liafia

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.