Lite mycket nu…

Tack alla som kommenterat mitt senaste inlägg. Jag kommer att kontakta er som velat utbyta erfarenheter med mej snart. Just nu försöker jag jobba ikapp lite. Lite dåligt med både tid och energi just nu.
Återkommer!

1 COMMENT

  1. Hej Sara!
    Min pappa omkom i en helikopterolycka i Gantofta den 18 juni 1980. När jag idag, av någon anledning, gjorde en sökning på nätet angående olyckan hamnade jag på din blogg (februari 2006). Jag vet egentligen inte riktigt varför jag skriver till dig om detta, men jag undrar om det var den olyckan du såg. Jag hade också en föraning den dagen, en föraning om att något hemskt skulle hända. Jag hade en kraftig oroskänsla hela förmiddagen och minns det helt tydligt trots att jag bara var elva år då och det gått 28 år. Jag förstår om du inte svarar men jag kan bara inte låta bli att undra om det var min pappa du såg störta.

    Hälsningar från Heléne Thuvesson, Limhamn, men uppvuxen i Åhus

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.