Nackdelen med viktminskning

Så här löst sitter min förlovningsring. Antingen får vi pilla dit en vigselring utanför som håller den på plats, eller så får jag ta in ringen. Jag vågar knappt ha den längre, eftersom jag är så rädd att tappa den. Det händer att jag känner hur den glider av när jag är och handlar och plockar med varor i kundvagnen m.m. Rädd att jag inte ska känna det en gång….
Nu har jag lagt av den ett tag iallafall, vilket bär mej emot.

6 COMMENTS

  1. Oj!!! Det är ju underbart, samtidigt som det är tråkigt att du inte våga ha den för du är rädd att tappa den. Det hade jag också varit by the way.

    Vårkramen Anna

  2. Bra att du lagt undan den! Jag tappade min vigselring för två år sedan efter att ha burit den i flera år efter att den blev för stor. Vi har fortfarande inte köpt någon ny. Jag har lagt undan förlovningsringen därför och ser således helt ogift ut numera fastän det är över 10 år nu.

  3. WOW! Får ju nog säga att det är ett kärt problem… Gör som Ellinor sa, häng den i en kedja runt halsen så har du den alltid med dig. Tycker du är sååå duktig i din viktresa! Beundrar dig så!

    Kram Annelie

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.