Dag 09 – Min bästa vän

Dag 09 – Min bästa vän

Jag har ett par stycken. Den ena är min man. Vi har så roligt tillsammans och trivs så bra med varandra. Födda med bara ett drygt halvår mellan har vi liknande barndomsreferenser med oss och oftast är grundvärderingarna samma i det mesta. Där vi är olika kompletterar vi varandra. Vi blev ihop när vi insåg att vi var tvungna att vara i varandras liv, att det kändes tomt utan den andra. Vi mår bra av samma saker och behöver sällan bråka om vad vi ska hitta på eftersom vi gillar att göra samma saker. Vara i naturen, lära oss nya saker, fascineras av duktiga människor, njuta av en lugn miljö och bara vara.

Johanna träffade jag i Lund och vi gick igenom ett par svåra livskriser var med varandra som stöd, sånt som stärker vänskapen. Vi har också haft vansinnigt roligt ihop genom tiderna och pluggade bra ihop. Numera bor vi en kvart ifrån varandra och umgås lite för sällan med tanke på avståndet. Men så är det med livet. Tiden går, vardagen kommer mellan och man får inte tummarna loss. När vi träffas och umgås tar vi väl vara på tiden och hon är en sådan vän man kan sitta och bara vara med. Vi kan prata om precis allt.

Sen tror jag faktiskt vännen Virre får vara med här också. Världens bästa vardagsvän! Och vi har aldrig träffats! Jag minns inte när, hur eller varför vi började tjattra på MSN ihop, men det har med Scrappiz att göra på något vis. Vi har haft perioder när vi snackat lite mindre, men jag tror vi snackats dagligen senaste året om vi inte varit bortresta på semester. det blir en del SMS och MMS också för att visa saker, få råd eller bara avreagera sig med glädjeskutt eller ilskeutbrott. Min svärmor hävdade med bestämdhet att man inte kan bli kär via internet och på en dator häromdan. Jag kunde inte låta bli att säga emot henne. Jag har både blivit tokkär och fått superdupergoa vänner via datorn! De som var på hennes sida försökte modifiera att man måste ju TRÄFFAS för att det ska bli något av det iallafall. I ett kärleksförhållande är jag benägen att hålla med för utvecklingen av förhållandet. Men vänner behöver man inte träffa för de ändå ska betyda massor för en och vara riktiga vänner.

Dag 10 – Något som gjort dig stolt de senaste dagarna

Dag 11 – Ett ögonblick

Dag 12 – Min tro

Dag 13 – Det här åt jag igår

Dag 14 – Den här veckan

Dag 15 – En bild på något eller någon som har stor inverkan på dig

Dag 16 – Mitt favoritminne

Dag 17 – En dålig vana du har

Dag 18 – Min favoritfödelsedag

Dag 19 – Detta ångrar jag

Dag 20 – Din favoritidol och varför

Dag 21 – Den här månaden

Dag 22 – Låtar du lyssnar på när du är glad, ledsen, uttråkad, uppspelt och arg

Dag 23 – Ett annat ögonblick

Dag 24 – Ett foto på en plats du varit på

Dag 25 – Det här får mig att må bättre

Dag 26 – Det här får mig att gråta

Dag 27 – En första

Dag 28 – Mina rädslor

Dag 29 – Min favoritplats

Dag 30 – Det här saknar jag

Dag 31 – Mina ambitioner

Dag 32 – Ett foto på dig och din familj

Dag 33 – Vem skulle du vilja byta liv med för en dag och varför?

Dag 34 – Planer/drömmar/mål du har

Dag 35 – Smeknamn du har och varför

Dag 36 – Det här upprör mig

Dag 37 – Vem vill du dela ditt liv med eller ser en framtid med?

Dag 38 – Ett foto på något som gör dig lycklig

Dag 39 – Vad gör dig unik och annorlunda än alla andra?

Dag 40 – Vad har du sug efter?

Dag 41 – Ett brev till dina föräldrar

Dag 42 – Din favorittid på året?

Dag 43 – Ditt favoritplagg?

Dag 44 – Ett foto på dig från förra året och ett från nu. Hur har du förändrats?

Dag 45 – Ett sista ögonblick

1 COMMENT

  1. Tack för dina rara ord! <3

    Jag vet varför vi började tjattra på msn..
    visslar lalalala retas lite
    både första och andra ämnet 😛

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.