Dag 10 – Något som gjort dig stolt de senaste dagarna

Dag 10 – Något som gjort dig stolt de senaste dagarna

Detta tycker jag är svårt att svara på eftersom jag sällan tänker i termen stolt. Tittar man på små vardagssaker kan jag känna mig stolt när jag klarat av ett träningspass, när vågen visar lägre siffror, när maken löst något knivigt problem hos någon kund, när Greta tar sig ut i vintervädret på en lufta-fesen-runda trots att hon helst legat kvar inne.

Kanske har jag svårt att använda mig av stolthetsmätare för att det blir så kopplat till olika prestationer, och jag har nog av duktig-flicka-syndromet ändå. Men det är kanske så att jag behöver öva på stolthet också…? Vad tror ni? Är stolthet viktigt att kunna definiera? Det går liksom automatiskt att vara stolt när någon man bryr sig om gjort något bra.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.