Dag 17 – En dålig vana du har

Jag tänker och tänker, men kan inte komma på några direkt dåliga vanor. Det får man kanske fråga min familj om istället. Inte för att jag är felfri på något vis i världen, men just när det gäller vanor jobbar jag ganska hårt på att inte skaffa och permanenta saker jag anser är dåliga för mig själv eller min omgivning.

Snabb-bloggat idag!

Kan svara på några kommentarer från ScrapLinda också. Jag har sett den här utmaningen i flera olika bloggar och vet inte var den kommer ifrån från början. Sen vet jag att min bloggmall spökar om man inte befinner sig på själva huvudsidan, men jag har varken tid, lust eller ork att fixa en ny mall. Navigering alltså enklast från huvudsidan, där månadsarkiven och kategorierna syns som de ska (jag har inte fler inlägg under december, därför syns inte mer när du valt december).
Over and out.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.