Dag 21 – Den här månaden

Den här månaden har gått så snabbt! Vi är snart redan i februari och sen är det snart sommar! Tjoho! Jag älskar sommar!!

Det pågår en del förändringar i mitt liv och jag har alla kanaler öppna för framtiden just nu. Det är både spännande och skrämmande att ta kontrollen över sitt eget liv och tuta och köra! Utmattningsdepressionens spöke gnager i bakhuvudet, trots att jag är friskförklarad sen 5 år och känner att jag klarar av allt jag vill klara av! Jag får jobba hårt på att inte bromsa mig själv, drabbas av framgångsfobi och låta Jante ta över. Framåt, positivt, tillitsfullt! Jag vet att jag aldrig får mer än jag klarar av, och jag har börjat våga säga ja även till saker som är lite ruggiga och otäcka för att det är nya, spännande möjligheter att utvecklas! Lustigt det där – först får man lära sig säga nej, sen måste man lära sig säga ja igen! Och skilja på vilka ja man mår dåligt av och vilka ja man utvecklas och blir starkare av. Sen är det inte så jädra farligt om det blir FEL! Alla nitar man går på är en lärdom. Jag släpper och går vidare!

Denna månaden blandar jag en rejäl rivstart på jobbet med lika roliga fritidsprojekt! Just nu är det släkt- och hembygdsforskning som tar det mesta av min uppmärksamhet. Imorgon ska jag på emigrantkurs i Växjö och på söndag börjar torpinventeringen äntligen igen! Jag är alltid lite jetlaged efter julkortsverkstan och scrappet brukar vila under januari ganska naturligt. Det är inget jag stressar upp mej för, jag vill inte sälja alla mina scrapsaker och lägga ner för gott bara för att jag tar lite paus. Jag känner hur suget ligger och väntar på att blomma upp för fullt, och sen är jag igång igen! Jag har köpt 3 nya verktyg i januari till scrappet. Martha Stewarts cirkelskärare och scoreboard. Hörde att MS-grejerna kanske skulle bli svåra att få tag på pga ändrade åf-regler, så jag slog till när jag ramlade på. Sen köpte jag mig en ny DYMO Omega när jag var på CO i förrgår eftersom min gamla tackat för sig och inte vill skriva G längre. Om du bara visste vad ofta man behöver den bokstav som inte funkar!!! =OD

Hur har din januari varit?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.