Dag 22 – Låtar du lyssnar på när du är glad, ledsen, uttråkad, uppspelt och arg

Låtar du lyssnar på när du är glad, ledsen, uttråkad, uppspelt och arg

Det var ju det där med mej och musik… jag lyssnar sällan på musik och när jag gör det tröttnar jag direkt. En kvart eller en skiva, sen är jag trött i huvudet. Det blir alltså mest när jag kör bil. Och ibland till fredagsbadet, men vi lyckas aldrig välja något vi gillar! Jag skaffade spotify 3 månader för att kunna köra i iphonen. Körde igång till fredagsbadet efter att ha valt ett album och hade inga färdiga spellistor eller så. Den spelade en låt, sen blev det tyst. Ingen av oss orkade plaska upp och försöka göra något åt det. I vanliga fall klarar jag mig på supergratis-varianten med 20 timmar i månaden och lite reklam. Letar kanske upp och lyssnar på en låt eller klickar på något facebook-tips, sen är det bra med det. Vårt digitaliseringsprojekt av alla CD-skivor har vi lagt ner också. De får stanna på skivorna och sen kanske de dyker upp på spotify och liknande med tiden…. Men nu ska jag svara på frågan också kanske… Kollaqr vad jag har i iTunes som lite hjälp….

En låt jag blir glad av: Everyday med Brolle
Ledsenmusik: Gabriellas sång
Uttråkad: *pass*
Uppspelt: I’m so excited
Arg: Chain of fools

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.