Dag 31 – Mina ambitioner

Haha, ambitioner och framgångsfobi går inte ihop alls.
Jag skulle vilja jobba med något ledande kreativt med många inspirerande medarbetare som kompletterar varandra på olika sätt. I viss mån gör jag det redan nu i Scrappiz-redaktionen, men kombinera detta med ekonomisk belöning också, så är vi på rätt spår!

Som kontrast till detta brinner jag för att hjälpa andra hitta sina anfäder med släktforskning och hoppas få både fler uppdrag och även hålla i fler kurser på temat, där man har en lite mjukare inställning till människorna och forskningen än i de traditionella släktforskarleden. Mina kurser är lite teori, mycket praktik och en del eftertanke och reflektion, där man känner efter och låter släktingarna hjälpa oss hitta sej. Det är mer än en gång jag kunnat knyta personer som ”hoppat och studsat” lite extra i källorna till en familjegren vid närmre efterforskningar, så jag är övertygad om att vi har hjälp på vägen om vi bara lyssnar. Och i och med detta har våra förfäder mycket större betydelse än man nånsin kan ana för hur vi och våra föräldrar formats och blivit de vi är – vi har hela tiden med oss påverkan bakifrån i leden, både genom miljö och uppfostran och genom energier. Jag älskar att se människorna bakom siffror och namn.

Nu är januari slut och jag avbryter ”mitt i” den här utmaningen som egentligen skulle vara 45 dagar. Jag känner att jag bara upprepar mig och blir tråkig även för mig själv, så resten får ni leva utan!

1 COMMENT

  1. … men det var spännande att följa dina tankar! Jag antar att våren hunnit lite längre hos er "i söder" och hoppas att du har det riktigt bra. 🙂

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.