Alla hjärtans dag.

Alla hjärtans dag har fått en delvis ny betydelse för mig i år.

Jag har vid alla undersökningar fått veta att jag har starkt och bra hjärta med en liten men ofarlig förändring i rytmen. För några veckor sedan vaknade jag med obehagliga känslor i bröstet så jag kollade pulsen. Det var inte alls bra. Uppehåll som motsvarade c. a. 5 slag och sedan uppåt 140 slag/min.
Jag ringde efter hjälp och kom in på lasarettet. Där kollade de EKG hela förmiddagen och vid middagstid satte de på ett par kablar och sedan sövde de mig för att göra en el-konvertering. Efter några minuter vaknade jag och doktorn sa ”det gick bra det här du kan åka hem i eftermiddag”.
Lite förvånad av att det gick så fort och lätt att få nystart och efter det har jag mått bra.
Startkablar på en gammal bil har jag ju använt ibland men att det var så bra på gamla gubbar trodde jag inte.

2 COMMENTS

 1. Hej Roland.

  Bille bara skicka dig en liten hälsning från Dalarna där jag nu bor sedan några månader tillbaka.

  Såg ditt inlägg på bodil jönssons blogg och blev påmind om din.

  Skönt att höra att det rättade till sig igen, trots att hjärtat krånglade till tillvaron. Hoppas att det fortfarande förhåller sig så.

  Hälsningar Lillemor Bonde

 2. Hej Lillemor!
  Jodå det känns bra fortfarande.
  Och nu känns det som våren börjar komma så nu blir det bättre.
  Hälsningar
  Roland i Lyckeby

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.