Biggest loser – stackars tjejer

Råkade titta på svenska biggest loser ikväll. Vilken tråkig lek med människors desperation. Träna tills ni spyr, räkna kalorier och sedan får de förhållandevis små tjejerna som jojobantat hela sina liv åka hem på för liten viktnedgång. Hallå kroppen funkar inte så!!!

Var är det positiva? Var är mental peppning? Heja heja du kan springa upp för backen är INTE det jag menar.

Antar att jag tog åt mig lite extra för att det kunde varit jag som stod på en av vågarna.

Jag tror inte på kaloribantning och snabb mirakelviktnedgång pga svält. Ska inte se eländet fler gånger.

Men jag hoppas att ni som är med får en bra start på ert nya liv iallafall – det kanske funkar för er med total omstart och att bryta upp från gamla vanor. Då funkar kanske detta också. Önskar er allt gott av hela mitt hjärta!

Det är bara programidén (och vikinskningsmetoden) jag inte gillar.

1 COMMENT

  1. Kan bara hålla med dej om programidén – jag ryser! orkar de sedan när de blir utkastade…bryr sig någon om dem?
    Nej, jag tittade inte ens men har sett mycket av trailers för att få rysningar.
    Kram på dej!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.