Fryshuset på Senoren

Min syster Els-Mari , som numera bor i Hälsingland, var och hälsade på mig för några dagar sedan och då talade vi om andels-fryshuset som fanns på Målarna på Senoren. Hon hade hittat kvitton på hyra för frysfack i sina gömmor och då undrade hon om tiden när frysen funnits.
Jag vet inte när den byggdes och vad som finns kvar av föreningen numera. Jag vet att det bildades en andelsförening som ägde och skötte om frysen.
Om någon som läser detta vet mera än jag och vill hjälpa mig skulle det vara intressant att få höra mera om detta.
Jag kan ta emot detta som en kommentar på bloggen eller på tel. 0709 183355.
Ser fram emot svar.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.