GIviktkoll dag 1

Från GI viktkolls blogg
2008-04-04 12:12
Eftersom jag ser dimmigt och hjärnan känns lite skruttig efter 4 dagar med GInoll bestämde jag mej för att hoppa på GI istället och få äta lite mer. Troligen får jag inte i mej vad jag behöver med den andra dieten. Har varit beredd på att hoppa hit, så jag kan lika gärna börja nu. Har suttit en timme nu och försökt göra dagsmeny idag och imorgon, men jag får oftast för lite fett och för lite protein. La precis på en timmes promenad (räknar mässa-stimmande som det) imorgon och fick plötsligt större staplar att fylla – hur ska man tolka det? Rör inte på mej, så slipper jag pressa in en massa extra mat. OK lördagen är svår eftersom vi ska på mässa, ha matsäck och sånt – inte lätt när man inte kan slänga ner ett par mackor bara. Vill inte förstöra min fina start där jag faktiskt inte fuskat nånting alls!! Jo, mjölk har jag druckit lite olovligt, men det får man ju här, så det var ingen större fara!
2008-04-04 19:14
Precis hemkommen från en rask promenad. Så raskt det nu blir med lite soppa i kroppen. Ska justera min dagsmeny efter vad det blev nu, och se vad jag får äta mer. Var och shoppade innan och kom hem med en del kött, riktig tonfisk istället för det slasket Magnus hade köpt, och en säck protienpulver. Köpte en proteindrink också att ha med i reserv imorgon. Är det riktigt akut kanske den blir god. 🙂
2008-04-04 21:21
Nu har jag gjort det… Jag ställde mej på vågen. Och även om det var jobbigt att veta det tresiffriga talet var det samtidigt skönt att veta att det inte var mer!! Gör dom sista justeringarna med morgondagens meny nu när jag vet noggrannare vad maten inne i kylen var.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.