GIviktkoll dag 3

Från GI viktkolls blogg

2008-04-06 20:12
Idag har allt känts jättebra! Tonfisksalladslunchen är en riktig höjdare som jag hoppas jag aldrig tröttnar på! Fortfarande problem att fylla upp fett och proteinstaplarna utan att kolisarna stiger också. Undrar om man ska leva på ägg?? Letade fram ett måttband, som var alldeles för kort, men fick skarvmäta med snöre och kom fram till cirka 110 cm. Testade fler funktioner på vågen och hade visst gått upp sen igårs morgonvägning. Men jag ska inte väga mej en massa sen och stirra på vågen. En gång i veckan blir det bara.
2008-04-06 21:12
Nu hittade jag forumet… dom kallar det chatt här… Mycket snack och inte så mycket svar på mina frågor som jag hade hoppats. Vill inte aktivera mej i ett forum till just nu, så det får vänta ett tag. Dök plötsligt upp en liten notis i ett menyförslag om att jag bör äta 500 g grönsaker i veckan. Och såg en blänkare på förstasidan om en frukt om dagen. Måste kolla om jag hittar mina gamla GIböcker nu och kolla igenom rivstarten ordentligt så jag får i mej rätt saker! Planerar måndagen och det blir smaskig middag! Ska prova mitt proteinpulver också.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.