GI viktkoll 21 april

2008-04-21 23:39
Har haft lite ”paus” ett par dagar från Håll koll. Misstänker att jag ätit för lite på kuppen, även om jag fortfarande tryckt i mej massor! Jag har inte fuskat med något otillåtet, bara ätit lite för mycket choklad en dag (6 istället för 2 rutor) och kanske aningens mer än 50 g nötter och sånt. Testar lite hur det känns och om något händer. Är inte i ketos längre, eftersom jag äter kolhydrater nu, men jag trivdes faktiskt bättre i rivstarten där jag slapp dom helt. Nu blev det plötsligt krångel med att tänka på att de inte ska vara med för sent på kvällen och att jag inte får ha för mycket fett ihop med kolisarna osv… Det lutar åt att jag hoppar tillbaka till rivstarten igen, och lever där så länge det känns bra…
2008-04-21 00:00
Fick förresten en viktig insikt idag; Är maten inte gooooood har jag tendens att villa frossa gott, typ choklad och mandlar istället. Låter simpelt och självklart, men jag har inte sett det så klart som idag, när middagen blev misslyckad och jag genast körde igång tröstätartankar i huvudet.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.