GI viktkoll maj

2008-05-05 20:47
Har kommit igång så smått med morgonpromenaderna igen efter min sjuka vecka förra veckan. Ska inte väga mej på rätt många dar, och skärpa till håll koll ordentligt igen. Måste komma igång med matlagningen, även om jag nu har några enkla favoriter att landa på.
2008-05-10 10:40
Håll kollandet har inte gått så bra efter jobbstress. Jag försöker äta rätt, men äter troligen för lite som vanligt. Ständigt mätt, så vad gör man? Fick kanske mens idag, så det kan vara därför dagens morgonpromenad var så tung.
2008-05-29 14:04
Kikar in för att skriva in min vikt till kurvorna. Vet inte om programmet funkar – det brukar se lite knepigt ut… Hade mens förra veckan (*tjoho, den tog slut!!) och låg på 109-kilot hela veckan. Hade inte alltför höga förväntningar när jag klev på vågen igår, men den visade faktiskt ett nytt kilotal!! Det är så underbart! Kontrollvägde idag, för att se så jag var på rätt väg, och vågen visade ännu mindre idag! Det finns ingen anledning att göra annat än köra på så som jag gör nu. Rivstart med nystartsblandning och genomtänkt konsekvens”fusk”. Åt t.ex. en portion rabarbersmulpaj med vaniljsås i lördagskväll, vilket kändes i huvudet måndag-tisdag. Mitt enda kvarstående ”problem” just nu är benmusklerna. Behöver jag äta mer kolisar, och när, för att bli starkare i benen? Har promenerat regelbundet varje morgon mellan 2000 och 6000 steg sedan början på april, och borde rimligtvis har fått upp flås och kondis nu, men det känns fortfarande väldigt tungt, framförallt i vaderna i början på promenaderna. Bryter jag ner mina muskler istället?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.