GIViktkoll Dag 8

2008-04-11 13:24
Var med i expertchatten, men det gav ingen mersmak! Får prova någon annan expert, för Paulun var mest intresserad av att marknadsföra sin hemsida och svara med självklara standardsvar. Orkade nog inte ens läsa min seriöst ställda fråga, där jag tog med många detaljer för att slippa komplettera. Har förstått att forumet här inte ger så himla mycket heller, då den som ger mest råd inte verkar ha riktigt pejl på läget. Hittade ett annat forum som jag ska spana in en timme senare i dag. Blev lite konfys direkt när man rekommenderade kokt ägg före stekt, eftersom man slapp fettet då? Jag behöver ju fettet också… Det verkar som om man får köra på någon slags magkänsla och hoppas på att det blir bra i slutänden. För det är många som säger emot varandra. Snappade ett tips på att ägglossning kan stanna upp viktminskningen, och det vet jag att jag haft i veckan. Funderade på att byta till nystart, men vågar inte riktigt än, eftersom det blev väldigt mycket mer kolisar där, och jag tycker det går bra i rivstart nu föruom att vågen inte visar någon förändring. En vecka till i rivstart minst tror jag på.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.