Nu rök nattblöjan!

Inatt sov liten utan nattblöjan. Det har han egentligen kunnat göra över ett år, vi har bara varit för fega för att plocka bort den (orkar inte stiga upp och byta i blöt säng, och han har inte haft något emot nattbrallan, en formsydd i tyg med ullskal eller ullbyxa). Men nu var det dags! Det gick jättebra såklart, men jag sov oroligt fånigt nog.

Skakar även om dagtid med att ha börjat med underbyxor. Vi har kört kommando sedan oktober, så det var på tiden att testa mer klätt. Han tyckte det var hemskt konstigt att det var så korta ben på dom byxorna och försökte dra ner dom över knäna. *gulle* Jag visade att jag också har underbyxor under byxorna, och då lät han mig sätta på byxor över också. Nya knasiga vanor vi kommer med.

Liten sammanfattning av våra EC-milstolpar:
Han är rutinpottat dagtorr sedan cirka en månad, med en enda olycka en kväll när han var jättetrött efter sömnkrångel ett par dar. Tar nästan inga egna initiativ till kiss, så det är nästa steg nu i sommar att lämna över ansvaret på den biten. Bajs säger han oftast till om tydligt nu. Blöjfri dagtid sedan 13 månaders ålder, gradvis torrare, egentligen nattorr vid ca 8-10 månader (i friskt, sovande tillstånd), 22 månader i månadsskiftet och kanske i mål?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.