Stålmannen friskförklarad

dsc00223_1211885941_4697553

Vi hade en nervös morgon hos veterinären idag, men kom därifrån med glada besked! Hjärtat låter helt normalt, starkt och bra igen, och blodproverna var helt normala! Ingen synlig påverkan på varken lever eller njurar! Vi klarade oss undan med blotta förskräckelsen den här gången också! Tack kära Russin!

Egentligen visst både jag och Magnus vad vettisen skulle säga, för Russin är en väldigt tydlig katt på att förmedla sitt mående. Första veckan efter hemkomsten från Läckeby gick han endast korta kisserundor med huset inom synhåll, gärna med sällskap. Sedan började han gradvis visa intresse för att följa med lite längre, vara mer aktiv om dagarna och kännas allmänt piggare. Bilden ovan togs i fredags morse. Då gick Russin med mej ut till brevlådorna för första gången, och sedan traskade vi lugnt ner till Wilmas hage, där Russin haft en ny släng av sin råttrunda ett tag. Han fick genast korn på något i det höga gräset, men blev störd av min mobil som ringde om promenadsällskap. Sedan satt han så här och myste i en kvart! Det är verkligen Ferdinand över honom när han är på råttrundorna. Jag vet inte hur länge till han satt, men då sa jag åt honom att jag gick en runda iallafall, och lämnade honom på den platsen. Hemkommen från min promenad var han hemma igen.

Senare på dagen gick jag ner till grannen neråt vägen och köpte 1,5 tjog ägg, och när jag var på väg tillbaka uppför backen såg jag till min förtjusning en Russin på lunchrunda, på väg in till samma plats som han varit på på morgonen med mej. Det var första gången jag såg honom gå ut på en längre runda själv sedan ormbettet.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.