Äntligen kom den fram!

På väg i kvällssolen

Denna har jag ruvat på lääänge kan ni tro!! Ja, egentligen ända sedan jag fick det limegröna bandet med rosa prickar på har jag velat göra något sånt här! =OD
Våra nya DT-medlem på Scrappiz, Helena, är färgmästare och har börjat med färgutmaningar. Vi skulle göra rosa, grön, lila vårfärgad LO. Tiden hann gå ut under mitt ruvande, men jag smög upp den ändå  en dag för sent – huvudsaken är ju att man ska inspirera!!

Sedan har jag inspirerats mycket av min adept Smulans färgmod. Hon klatschar på just såna här skrikiga limegröna och det ser inte konstigt ut! Så jag var tvungen att prova! Fick med den där limegröna akrylramen från KI som jag flyttat runt och drägglat över mååånga gånger sen den kom hem… Svår att fästa osynligt… Någon som har tips?

Sista namngivna inspirationen till LOn är Anna och hennes fina Love-LO! Jag har sett flera andra såna här "spillpappers"-layouter, men hennes tog mej med storm (och inte bara för att hon vågade klippa ut och använda bara en liten bit ur ett stooort Crate-papper!! *fniss*).

Här har jag använt dekorationer från MayaRoad (ribbons clasps) som påskharen Lina kom med från Pysselpunkten. (Jo, jag har fått de som passade ihop med de första jag fick, men de blev ändå delade, Lina… =OD). Bara den uuuursöta lilla asken man får dekorationerna i kan få en att le fånigt en halv dag. Jag gillar när dom kan göra förpackningar också! Förvaringen är halva scraplusten för mej!

Har vräkt på hyfsat mycket dekorationer trots en ganska "ren" design. Det var kul att släppa hämningar och bara ösa på lite till och lite till. Man kan inte alltid vara klok och balanserad.
ifall Agno kikar förbi bloggen vill jag tacka för det randiga/bandiga pappret nere till vänster som låg med i hennes påsk-RAK! Det var som gjort för denna LO!

F.ö. stormtrivs jag i denna klänningen (sonm är fuschia-rosa med glittertråd), men jag trivs inte särskilt med att se mej själv på bild, eftersom min bild på mej i huvudet väger 40 kilo mindre än den person jag ser på fotot, så det är förutom scrappingen även terapi för mej att scrappa bilden och tycka om det jag ser! Trots valkar och annat. Han som tog bilden älskar den han såg i sökaren. =OD

9 COMMENTS

  1. Den här är HELT fantastisk Sara!!! Jag satt och finurlade på veckans skiss på Scrappiz och kommer nog inspireras av både den här LO:n och skissen, hoppas det känns okej 🙂 Du fick mig inspirerad trots att det just nu känns som att jag har en liten block….
    Snor den där ”länder-jag-besökt-grejen”, kul faktiskt!

  2. Suttit och tittat en lång stund till nu och den är ju bara så fantastiskt läcker. Färgrna på LO´n veeet du ju att jag tycker är urläckra redan 🙂 Fotot är så vackert och stämningen är helt rätt. Lanzarote, kvällssol och middag med sin älskling, det är kärlek det. Känner så väl igen funderingarna om att se sig själv på bild och de kilon man drar av i huvudet som syns så tydligt när man ser en bild på sig själv. Du är modig och fin och bilden är så vacker! Du är så bra! Många kramar från en bubbligt glad Smula!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.