Project Life har börjat

Nu har viljan att testa projekt life mognat fram, och jag körde igång att dokumentera ungefär från Maltes ettårsdag och den veckan. Det är än så länge jättesvårt att göra det sådär laidback, snabbt och enkelt som det är tänkt att det ska vara eftersom jag vill få med hela vardagen. Tänkte att jag kör lite mer avancerat nu i början, så tröttnar jag väl snart på mängden och kör bara det viktigaste. Så får det väl bli många uppslag då.
 
Visar mina första 3 veckor. Kanske inspirerar jag andra att prova också.
 
 
Första veckan blev 3 sidor och jag knödde in konsert, födelsedagskalas, bröllopsdagsfirande och skärgårdsfest!
 
 
Andra veckan blev 2 uppslag (med en mindre ficka i mitten). Här blev det mer text om hur vardagen såg ut efter semestern, Maltes utveckling och lite hemmagrejer.
 
 
Tredje veckan blev ett uppslag med en väderflip-ficka på slutet och en extra 6×6-ficka med minilayouter med första kvällsmaten och ett bad som jag inte lyckades knö in i fickorna.
 
Nu har jag försökt planera trodde jag. Haha. Stående och liggande bilder om vartannat, smått och stort. Nä, det är enklare med en stor sida att möblera på än att hitta rätt plastficka för bildstorlekarna jag framkallade. Men jag tror vecka 4 går in på ett uppslag + en instagram-ficka i mitten, men då hamnar bilderna inte kronologiskt. #fårvaså
 
Nytt försök att planera till förra veckan gick också sådär. Fick hjärnbränna av att försöka få in 27 bilder, men jag vill verkligen ha med alla 27 bilder. Får göra fler kollage och slå ihop bilder som hör ihop.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.